O nama A.P.Models

Home »  O nama A.P.Models

UM A.P.MODELS bavi se promocijom zdravog načina i stila života i aktuelnih brendova, obezbedjuje dostupnost novih modnih i stilskih tendencija svima, promoviše i unapredjuje položaj mladih ljudi i njihovih talenata,organizuje omladinske aktivnosti i popularizuje alternativne stilove i modne tendencije. Pored toga zalaže se negovanje kulture i tradicije kroz modu i negovanje starih tradicionalnih vrednosti kao i za ravnopravno učešće invalidnih lica u svim kulturnim/javnim manifestacijama.

Kroz TV emisiju Anny STYLE koja je posvećena različitim životnim i modnim stilovima promoviše sve oblasti kao što su: moda, muzika, film, kultura, sport, umetnost itd…

10. Novembar 2007.god. – I Kragujevačka gimnazija – A.P.MODELS FASHION NIGHT:

U svečanoj sali I Kragujevačke gimnazije održana je prva Humanitarna revija UM A.P. Models. Sav prihod sa ove revije bio je namenjem Dečijem domu Mladost  iz Kragujevca, gde su medju brojnim gostima bila prisutna i deca bez roditeljskog staranja. Ček u vrednosti 100.000,00 din kao i poklon vaučeri i velika količina hrane i pića, uručeni su na licu mesta upravniku doma Milenku Čaliji. Pored revije koja je izazvala veliku pažnju i okupila brojne medije,gosti su bili svetski finalisti modernog plesa kao i gosti iz Bg-a Beauty imagini i Tanja Jevdjević. UM A.P.Models, omogućio je prvo predstavljanje holističke masaže u sklopu programa.

01.Oktobar 2007. god. A.P. Models (predsednik Ana Pantić) dobija zahvalnicu od Dečijeg doma Mladost, za pomoć deci bez roditeljskog staranja.

1. Avgusta 2008.god. – GRADSKI BAZENI – ANGELS NIGHT:

UM A.P.Models u saradnji sa Skupštinom Grada organizovao je do sada nevidjeni modni spektakl “Angels Night ”. Na gradskim bazenima sa pistom na vodi,10 metara cvetnih dekoracija,crvenim tepisima,uz savršenu scenografiju Mega Ton-a, pored 2 video bima omogućeno je posetiocima da uživaju u letnjoj kolekciji. Revija je izazvala veliku medijsku pažnju kako od strane medija iz Kragujevca,tako i od strane medija iz drugih gradova. “ RTK “ direktno je prenosila ovaj modni spektakl. Ukupan prihod sa ovog modnog dogadjaja upotrebljen je za adaptaciju prostorija dva društva “Društvo obolelih od multiplekskleroze i Dečije celebralne paralize “.

25.Septembar 2008. god. A.P. Models (predsednik Ana Pantić) dobija zahvalnicu za nesebičnu pomoć od Društva za cerebralnu i dečiju paralizu, Kragujevac

14.Jul 2009.god. A.P. Models (predsednik Ana Pantić) dobija zahvalnicu kao prijatelj kluba američkog fudbala WILD BOARS iz Kragujevca.

01.Avgust 2009. god. – Bašta cafe-a MARABU – A.P.MODELS SENSATION:

UM A.P. Models organizovalo je tradicionalnu modnu manifestaciju namenjenu drustvima obolelih od MS i DCP, pod nazivom A.P. Models sensation, u ul. Lole Ribara u bašti cafea Marabu. Najnovije kolekcije predstavili su afirmisani brendovi: Pompea, Glamur, Roberta, Ramax, Nike, Adidas, Convers, Mura, Lisca, Senequanone, Valentino. Velika pažnja medija kako na lokalnom nivou, tako i medija iz drugih gradova bila je prisutna na ovom modnom spektaklu. Svetski finalisti u modernom plesu, frizerski performans i body art na sceni bili su samo deo programa pri čemu se UM A.P.Models potrudilo da pored humanitarnog karaktera ovo tradicionalno letnje veče bude dostupno svim zainteresovanim građanima. Snimanje TV emisije Anny STYLE bilo je sastavni deo čitavog programa, čiji je autor emisije, Ana Pantić, idejni tvorac projekta.

23.Oktobar 2009. A.P. Models (predsednik Ana Pantić) dobija zahvalnicu od Udruženja obolelih od multiple skleroze Šumadije, Kragujevac, za pokazanu ljubav, dosadašnju saradnju i do sada pruženu pomoć. Zahvaljujući tome ime Ana Pantić urezano je u donatorsku ploču.

29. decembar 2009. – I Kragujevačka gimnazija – A.P.MODELS EXAM 2U MAGIC NIGHT:

UM A.P. Models organizuje tradicionalnu humanitarnu manifestaciju namenjenu deci bez roditeljskog staranja Decijeg doma MLADOST. Vece je podrzumevalo snimanje novogodisnje TV emisije Anny STYLE, pri cemu su pored 2. generacije koja je polagala ispitnu reviju pred petoclanom komisijom i predstavila svoje talente, nastupili svetski finalisti u modernom plesu kao i Goran Ilic, evropski sampion u body bildingu, koji se od profesionalne karijere oprostio te večeri na sceni pred Kragujevcanima. Dodeljene su i diplome americkim fudbalerima WILD BOARS, a na samom kraju veceri uz koktel party, dodeljeni su paketici deci bez roditeljskog staranja.

Pored svih ovih manifestacija UM A.P.MODELS organizovalo je još niz drugih manifestacija o kojima se možete informisati na ovom site-u a takodje i putem drugih javnih glasila, medija kao i na društvenim mrežama FB, Twiter, Google +……. i sto je najvažnije, BIĆE IH JOŠ !  

DOBRODOŠLI !!!

 

Leave your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »