A.P.MODELS-DECIJI-SAJAM-DECIJA-REVIJA-ANNY-STYLE

 

I ove godine, emisija Anny STYLE podržaće jedan od najvažnijih dogadjaja kada je reč o deci – najveću dečiju manifestaciju u regionu – Polimark DEČIJI SAJAM u Beogradu.
Na sajmu će nastupiti i Kreativni centar za modele i talente A.P.Models
u subotu 07. maja u 15 h !!!
Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u ritmičkoj gimnastici, dečijim horovima, sportskim klubovima, fitnesu za devojčice, predstavama rađenim po ugledu na njihove omiljene crtane filmove, kao i u edukativno-zabavnom programu.
Na manifestaciji će se pored Teniskog saveza Srbije predstaviti i Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.
Specijalnu emisiju posvećenu Dečijem sajmu, najinteresantnije segmente, brojne aktivnosti i nastupe – bićete u prilici da pratite na 27 televizija širom Srbije i BiH ( emisija Anny STYLE 379 )
Idejni tvorci: Ana Pantić Račić & Zvezdan Račić

Leave your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »